Det här evenemanget är inte längre aktuellt.

Välkommen med på körläger med Ungdomskören Evangelicum 28–29 januari (lördag kl 14–söndag kl 18.30), i EC i Vasa. Nya sångare varmt välkomna med!

Vi börjar kl 14 på lördag och övar och sjunger tillsammans på eftermiddagen. På lördag kväll blir det lite fritid, men också ordnat program, bl.a. utomhus (ta med lämpliga kläder). Under pauser kan man med ledarnas lov gå till någon butik i närheten om man t.ex. vill köpa nåt mellanmål eller godis. Inga mellanmål ordnas i EC, men kaffe finns att köpa. Dagen avslutas med kvällste, andakt och samvaro.

På söndagen sjunger vi mera och medverkar i en nattvardsmässa för alla åldrar kl 17 i EC. Årets Efo-skriba kommer att ha sin första träff parallellt med övningen under eftermiddagen. Mässan slutar ca kl 18.30, och då serveras ännu kaffe/te och smörgås för den som vill (ingår inte i priset). Före mässan kan den som vill köpa en pizzabit i caféet för 5 €.

För den som sover över och äter morgonmål i EC kostar lägret 25 euro (middag, kvällste, logi, frukost och lunch), för övriga 17 euro (middag, kvällste och lunch). Familjerabatt ges. Betalningen sker när ni kommer till EC på lördagen. Man kan betala med kort, MobilePay 79 730 (Efo – Evangeliska Folkhögskolan KORTKURS) eller kontant. Övernattningen sker i internatsrum med två sängar och 1–2 extra madrasser på golvet. Ta med lakan, handduk, sovsäck och annat som du behöver för övernattning! De som bor i rummen städar själva efter sig.
Vi kommer inte att åka någon annanstans under lägret utan håller oss i EC med omgivning.

ANMÄL dig till lägret senast söndag 22 januari via formuläret intill. Välkommen med!

Programmet i korthet:

lördag:
14.00 Ankomst till EC, samling i festsalen, sångövning
17.30 Middag
19.00 Kvällsprogram, uteaktiviteter m.m.
Kvällste och andakt
23.30 Tyst i huset

söndag:
9.00 Morgonmål för de som sover i EC
9.30 Morgonandakt, uppvärmning och sångövning
12.30 Lunch
13.30 Sångövning (kl 14 går de som går i Efo-skriban i år till eget program)
15.45 Pizzabit à 5 € för den som vill. Förberedelser inför GloriaDei-mässan, övning
17.00 GloriaDei-mässa, Evangelicum medverkar
18.30 ca. Servering. Tack & hej!

Anmälan till körläger med Evangelicum 27–28.1.2024
reCAPTCHA krävs.