Elevförbundsfest

27.03.2022 – 13:00-18:30

Varmt välkommen att delta i den traditionella elevförbundsfesten för alla nuvarande och tidigare studerande, personalen och skolans vänner! I år ordnas festen huvudsakligen digitalt. Läs mer nedan!

 

Program

13.00 Elevförbundsfest. Premiärsändning på YouTube av ett förinspelat program med tal, sång och medlemsintagning av årets studerande. Gå till YouTube och sök på ”Evangeliska folkhögskolan” så hittar du vår kanal och filmen, eller gå direkt till festen genom att klicka här!

14.00 Årskursträffar via Zoom. Klicka här för att delta i din årskursträff om du firar jämna år! Mer info om årskursträffarna nedan.

15.30 Elevförbundets årsmöte via Zoom. Klicka här för att delta i mötet.

17.00 GloriaDei-mässa sänds i realtid via YouTube (Evangeliska folkhögskolans kanal). Man kan även delta på plats i Evangeliska Centret, Korsholmsesplanaden 2. Munskydd rekommenderas och den som har förkylningssymptom bör delta på distans. Direktlänk till Gloria-Dei-mässan.

 

Årskursträffar

Vi bjuder särskilt in de jubilerande årskurserna, d.v.s. de tidigare studerande som firar jämna år sen de gick på skolan. Vi kommer att använda det smidiga digitala mötesverktyget Zoom, där vi kommer att skapa skilda ”rum” för de jubilerande årskurserna 5-åringar, 10-åringar, 20-åringar, 30-åringar, 40-åringar och 50-åringar.

Så här går det till:

Klicka här och logga in på mötet fr.o.m. kl. 13.45 så att du får testa att tekniken fungerar.
(Meeting ID: 827 9952 5022, Passcode: Traff2022!)

Själva träffen börjar kl. 14.00.

Vi inleder med en gemensam samling och delar sen in oss i separata ”rum” för de jubilerande årskurserna.

Det här är ett unikt tillfälle för alla som bor utspridda över hela världen att delta i elevförbundsfesten, så passa på! Om du behöver teknisk hjälp kan du kontakta oss på kurssekreterare@efo.fi eller tfn 050 342 6842. Ladda ner Zoom till din dator eller telefon på förhand via zoom.us/download, så går allt smidigt när det väl är dags. Vi ses!