EC CONFERENCE – UTRYMMEN

Festsalen – 25–140 personer

Festsalen kan delas av med en ljudisolerad mellanvägg. Främre delen rymmer då 40–90 personer beroende på möblering och bakre delen rymmer 25– 50 personer. I hela salen kan 140 personer samlas utan bord. Glasdörrarna mot foajén kan öppnas och antalet sittplatser ökas därigenom med ca 40. Festsalens främre del är utrustad med flygel, bra ljudsystem med hörselslinga, modern ljusteknik samt storbildsprojektor i taket. I bakre delen finns en mindre projektor, dokumentkamera och whiteboard. De stora fönstren ger en känsla av ljus och rymd. Festsalen lämpar sig särskilt för större konferenser och föreläsningar, fester, körövningar och konserter av olika slag.

Pris från:
115 € för hela salen / 2 h
95 € för främre delen / 2 h
75 € för bakre delen / 2 h

Kabinettet – 10–15 personer

Kabinettet, som ligger intill matsalen, är ett lämpligt mötesrum för en grupp på ca 10 personer runt ett bord. Rummet är utrustat med projektor och whiteboard. Kabinettet lämpar sig också för t.ex. andaktsstunder.

Pris från:
65 € / 2 h

Matsalen – 80 personer

Den ljusa och trivsamma matsalen i kombination med EC Cafés goda mat gör varje måltid till en högtidsstund. Matsalen kan också hyras utan EC Cafés tjänster, antingen enskilt eller i kombination med kaffeköket intill.

Pris från:
75 € / 2 h tillsammans med kaffeköket

Kaffeköket

I kaffeköket med serveringsdisk mot matsalen kan du själv tillreda kaffe och enklare serveringar. Kaffeköket är utrustat med ett litet kyl- och frysskåp, diskmaskin, spis med ugn, kaffekokare, vattenkokare och mikrovågsugn.

Pris från:
75 € / 2 h tillsammans med matsalen

Samtalsrummet – 1–3 personer

Samtalsrummet kan hyras för enskilda samtal, t.ex. själavårds- eller terapisamtal. I rummet finns ett runt bord och tre mjuka stolar.

Pris från:
55 € / 2 h

Mötesrummet – 10 personer

I mötesrummet, som ligger i nära anslutning till Evangeliska Centrets bokhandel i Kursgårdens bottenvåning, kan upp till tio personer samlas runt mötesbordet. I pentryt intill kan man koka sitt eget kaffe.

Pris från:
65 € / 2 h

Musikstudion

Musikstudion består av ett kontrollrum med tillhörande inspelningsutrustning, samt ett rum med soffor, projektor, PA samt olika instrument som digitalpiano, keoboards, elbas, elgitarr, akustisk gitarrer, trumset, percussion, kontrabas m.m. För att få tillgång till kontrollrummet krävs baskunskaper i ljudteknik.

Pris från:
65 € / 2 h utan kontrollrum
85 € / 2 h med kontrollrum

Konferensrummet – 14 personer

Konferensrummet i Kursgårdens tredje våning lämpar sig för möten eller föreläsningar för grupper på ca 14 personer. I rummet finns projektor, whiteboard och ett akustiskt piano. Hiss finns.

Pris från:
65 € / 2 h

Ateljén

I ateljén i Kursgårdens tredje våning, med sina många fönster mot havet och med sin vackra gamla kakelugn, kan inspirationen flyga fritt. I rummet finns projektor, whiteboard, digitalpiano, dragskåp, ett par symaskiner samt två vävstolar. Rummet är möblerat med en hörnsoffa och fåtöljer, samt ett stort bord med stolar för kreativa projekt. Hiss finns.

Pris från:
65 € / 2 h

Mediasalen – 16 personer

Mediasalen är utrustad med några stationära Mac-datorer, projektor, whiteboard samt en fotobakgrund och lampor/blixtar som kan användas för ateljéfotografering. Hiss finns.

Pris från:
65 € / 2 h

Klassrum 1 – 16 personer

Klassrum 1 i Kursgårdens andra våning lämpar sig för klassrumsundervisning eller föreläsningar för grupper på upp till 16 personer. I rummet finns projektor, whiteboard samt ett akustiskt piano. Mellanväggen till klassrum 2 kan öppnas och det totala antalet sittplatser vid småbord blir då ca 35. Hiss finns.

Pris från:
65 € / 2 h
Klassrum 1 och 2 tillsammans: 85 € / 2 h

Klassrum 2 – 20 (35) personer

Klassrum 2 i Kursgårdens andra våning lämpar sig för klassrumsundervisning eller föreläsningar för grupper på upp till 20 personer. I rummet finns projektor, whiteboard samt dokumentkamera. Mellanväggen till klassrum 1 kan öppnas och det totala antalet sittplatser vid småbord blir då ca 35. Hiss finns.

Pris från:
65 € / 2 h
Klassrum 1 och 2 tillsammans: 85 € / 2 h