Varmt välkommen till parweekend i Evangeliska Centret!

Detta år har weekenden temat ”Relationens årstider”, vilket syftar på de förändringar som sker i livet och hur dessa påverkar parrelationen. Det kan handla om svårigheter som sjukdom eller ekonomiska problem men också om sådant som hör till den naturliga livscykeln, t.ex. att få barn eller att barnen lämnar boet. Hur kan vi gå starkare som par ur de stora eller små förändringar som sker i livet?

Boris och Vivian Salo, Tanja Forsblom m.fl. kommer att föreläsa och leda deltagarna i diskussioner och parövningar under helgen. Vi får också besök av gäster som intervjuas och delar med sig av sina livserfarenheter.

Det ges också möjlighet till spännande eller avkopplande aktiviteter tillsammans med din partner, t.ex. klättring på klätterväggarna i Wasa Up.

Kursavgift innehållande program och all mat utom frukost: 80€/person för de som är i arbetslivet, 70€/person för vårdlediga, arbetssökande och studerande.
Klättring på Wasa Up kostar 21€/person, simhall med gym kostar 6,40€/person.

Möjlighet till boende på Efos bekväma internat (begränsat antal platser). Priset för ett dubbelrum inklusive frukost och lakan är 80€ (40€/person).

Anmälan senast 18.10 via formuläret intill! Frågor besvaras av tanja.forsblom@slef.fi / tfn 050 538 8273 och kurssekreterare@efo.fi / tfn 010 327 1612.

Varmt välkomna!

Arr: SLEF och Efo

Anmälan till parweekend i EC 26–27.10.2024
Om ni inte har samma adress, skriv person 1:s adress här och person 2: adress i kommentarsfältet sist i formuläret.
Till denna adress skickas anmälningsbekräftelse och information. Kontrollera att du skrev adressen rätt!
Klättring på egen hand med kort introduktion av Wasa Ups instruktör. 21€/person, betalas på plats. Utrustning finns på plats, ta med lämpliga kläder.
reCAPTCHA krävs.